Gülsim Ali Ilhan Kimdir - Gulsim Ali Ilhan In Goguslerini Ortaya Cikaran Goruntusu Yurek Hoplatti / Gülsim i̇lhan ali (born 18 february 1995) is a turkish television actress and model.. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan bazan, 2000 yılında yayınlanan çarli i̇ş başında adlı dizide canlandırdığı tarkan rolüyle televizyona ilk adımını attı. Pin by hakan hd on gülsim ali | beautiful blonde girl, muslim beauty, beauty girl. Gülsim ali i̇lhan kimdir ve güzel oyuncu ile ilgili tüm bilgileri bulabileceğiniz yazımıza hoş geldiniz. 24 eylül 1993 doğumlu başarılı oyuncu bulgaristan'da dünyaya geldi. Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin.

24 eylül 1993 tarihinde bulgaristan'ın rusçuk kentinde dünyaya geldi. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu şimdilerde trt 1 ekranlarına gelen gönül dağı isimli dizide başrol olarak oynamakta ve dilek karakterini canlandırmaktadır. Son dönemde ekranlarda almış olduğu ödüller ile dikkat çekmekte olan gülsim i̇lhan ali kimdir? Oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine ilk olarak son yaz balkanlar dizisi ile adım atmıştır. Gülsim ali i̇lhan, 24 eylül 1992 (24.09.1992) tarihinde rusçuk, bulgaristan'da doğmuştur.

Gulsim Ali Ilhan Kimdir Gonul Dagi Dilekyorum Guncel
Gulsim Ali Ilhan Kimdir Gonul Dagi Dilekyorum Guncel from yorumguncel.com
Gülsim ali ilhan açılmış fan sayfasıdır gülsim ali ilhan official fan page 2012 yılında kariyerine adım atan güzel oyuncu hanım köylü dizisi ile ilk başrol oyunculuğunu yaşamıştır. 2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Gülsim ali i̇lhan boy ve kilosu nedir? Gülsim ali i̇lhan biyografisi gülsim ali kim? Gayet iyi türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede bulgarca, türkçe, i̇ngilizce ve japonca dillerini bilmektedir. Trt1'de yayınlanan diriliş ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve. Çocukluk yılları ve eğitim hayatı bulgaristan'da geçti.

Yaşı, boyu, kilosu, burcu nedir?kanalımda ünlü isimlerin ve tarihi kişiliklerin hayat hikayelerini paylaşıyorum.

Gülsim ali i̇lhan, 18 şubat 1995 tarihinde bulgaristan'da dünyaya geldi.ailesi türk'tür. Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. 2001 yılında yayınlanan aşkım aşkım adlı dizide hayat verdiği necati karakteri ile ün. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Gülsim ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? Gülsim ali i̇lhan boy ve kilosu nedir? 8,521 likes · 23 talking about this. Sosyal paylaşım sitesi instagram'da @gyulsim kullanıcı adıyla yer almaktadır. 24 eylül 1993 doğumlu olan gülsim ali i̇lhan nerelidir? 18 şubat 1995 doğumlu olan gülsim ali, bulgaristan'ın rusçuk şehrinde dünyaya geldi. Bulgarca, i̇ngilizce ve japonca biliyor. Gülsim ali i̇lhan, 24 eylül 1993 tarihinde bulgaristan'ın rusçuk kentinde dünyaya gelmiştir. Gülsim ali (@gyulsim) • instagram photos and videos.

Bulgaristan'da tescilli güzel olduktan sonra türkiye'de oyunculuk … She is best known for her role as aslihan hatun in the historical drama series diriliş: Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğunu bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'super model ford models bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci olan oyuncu, aynı yıl brezilya'da düzenlenen 'ford models of the world' güzellik. En kapsamlı gülsim ali biyografisi.

Gonul Dagi Dizisinin Dilek I Gulsim Ali Instagram Dan Bu Fotografi Paylasti Gulsim Ali In Instagram Paylasimlari
Gonul Dagi Dizisinin Dilek I Gulsim Ali Instagram Dan Bu Fotografi Paylasti Gulsim Ali In Instagram Paylasimlari from i.tv100.com
Medya hayatı katıldığı süper model ford models güzeli seçilmesi ile başladı. Gülsim ali i̇lhan, kendisinden 22 yaş büyük meslektaşı i̇le aşk mı yaşıyori̇zlenimler ve beğeniler i̇çin teşekkür ederimkanalımızı takibe değer bulu. Gülsim ali i̇lhan sevgilisi kim? Oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine ilk olarak son yaz balkanlar dizisi ile adım atmıştır. Çocukluk yılları ve eğitim hayatı bulgaristan'da geçti. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Gülsim ali ilhan açılmış fan sayfasıdır gülsim ali ilhan official fan page 2012 yılında kariyerine adım atan güzel oyuncu hanım köylü dizisi ile ilk başrol oyunculuğunu yaşamıştır.

Ailesi, bulgaristan'da yaşayan bir türk ailesidir ve akıcı bir şekilde türkçe konuşmasının yanı sıra çok iyi derecede bulgarca, i̇ngilizce ve japonca dillerini bilmektedir.

She is best known for her role as aslihan hatun in the historical drama series diriliş: 2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Gülsim ali i̇lhan, kendisinden 22 yaş büyük meslektaşı i̇le aşk mı yaşıyori̇zlenimler ve beğeniler i̇çin teşekkür ederimkanalımızı takibe değer bulu. 'diriliş ertuğrul', 'hanım köylü' ve 'yüzleşme' gibi dizilerden tanıdığımız gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisinin kendinden yaşça büyük olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Gülsüm ali i̇lhan 2012 yılında rol. Özellikle izleyicilerin merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Gönül dağı'nın dilek'i gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi bakın kim çıktı. Bulgaristan'da düzenlenen super model yarışmasına katılan gülsüm ali i̇lhan, ford modeli seçildikten sonra 2012 yılında oyunculuğa adım atmıştır. Gülsim ali i̇lhan biyografisi gülsim ali kim? Gülsim ali i̇lhan biyografisi 1993 yılında bulgaristan 'da doğan gülsim ali i̇lhan, süper model ford models güzelidir. En kapsamlı gülsim ali biyografisi. Gülsim ali i̇lhan, 1993 yılında bulgaristan'da doğmuştur.

Gülsim ali i̇lhan sevgilisi kim? 1 ocak 1993'te bulgaristan'da doğdu. Gülsim ali ilhan aslen bulgar göçmenidir. Oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine ilk olarak son yaz balkanlar dizisi ile adım atmıştır. 24 eylül 1993 doğumlu başarılı oyuncu bulgaristan'da dünyaya geldi.

Gulsim Ali Ilhan Kimdir
Gulsim Ali Ilhan Kimdir from resim.haber61.net
Kameralar karşısına ilk kez 'son yaz balkanlar' isimli dizi ile geçen. Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin. 18 şubat 1995 doğumlu olan gülsim ali, bulgaristan'ın rusçuk şehrinde dünyaya geldi. Ertuğrul.she also appeared as i̇lkgün in hanım köylü.her most famous dramas were payitaht: Gülsim ali i̇lhan, 24 eylül 1992 (24.09.1992) tarihinde rusçuk, bulgaristan'da doğmuştur. 18 şubat 1995 tarihinde bulgaristan'da hayata gözlerini açan gülsim ali i̇lhan, 1.76 metre boyunda, 56 kilo ve kova burcudur.2008 tarihinde türk dizilerinin bulgaristan'da yayınlanması ile beraber oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış ve bu nedenle türkiye'ye gelmiştir. Oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine ilk olarak son yaz balkanlar dizisi ile adım atmıştır. Tam adı gülsim i̇lhan ali.

Bulgaristan'da tescilli güzel olduktan sonra türkiye'de oyunculuk …

Özellikle izleyicilerin merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Kameralar karşısına ilk kez 'son yaz balkanlar' isimli dizi ile geçen. Gülsim ali i̇lhan boy ve kilosu nedir? Merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Ali i̇lhan haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Gülsim ali i̇lhan biyografisi gülsim ali kim? 2001 yılında yayınlanan aşkım aşkım adlı dizide hayat verdiği necati karakteri ile ün. Gönül dağı'nın dilek'i gülsim ali i̇lhan kimdir? Geçmişte modellik yapan dizi oyuncusudur. 2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır.

Gülsim ali ilhan kimdir : gülsim ali. Gönül dağı dizisinin yıldızı gülsim ali i̇lhan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen durul bazan'ın hayatı merak konusu oldu.